Hvor er Løypegutten nå?

 

torsdag
feb122015

Øst-vest forbindelsen

Det er folkemøte på Hotell Norge i Bergen mandag 16 februar kl 1900 ang valg av øst -vest forbindelse. Møt opp og vis engasjement. Ingen er som idag tjent med alle køene/kolononnene, vinterstid for å komme til/fra Ustaoset. La oss legge press på politikerne for et riktig valg, og det er selvsagt "under Hardangervidda" eller alternativet som er kortest Rv7. Atle Gundersen

tirsdag
jan132015

Hyttemøte 2015

Hol kommune inviterer igjen alle hytteeiere i kommunen til dialogmøte på Geilo samfunnshus lørdag 21. februar kl. 16. Varighet ca. 2 timer. Det blir enkel bevertning. Agenda vil bli lagt ut på kommunens hjemmeside i forkant av møtet.

tirsdag
jan132015

Godt nytt år til dere alle!

Styret hadde møte i romjulen og konstaterer at vi klarer oss økonomisk også gjennom 2014. Men vi ser for oss behov for utskifting av tråkkemaskin på relativt kort sikt og må snu alle steiner for å klare det økonomisk. Styret leter hele tiden etter måter å redusere kostnader og øke inntekter.

Vi har noen få, men svært gode ekstra bidragsytere blant hyttefolket her på Ustaoset. Styret benytter anledningen til å takke for denne ekstra økonomiske støtten til fellesskapet.

Ved nyttår hadde vi totalt 760 medlemmer, men potensialet er større og vi ønsker selvsagt at enda flere skal melde seg inn. En trend vi har sett, er at hytter og leiligheter med flere familier/mange brukere har tegnet flere medlemskap. Det er en oppfordring vi sender videre.

Det arbeides ellers med økt tilskudd fra kommunen til løypekjøring.

Styret

mandag
jan052015

Eiendomskatt fra 2016

De fleste har vel nå fått med seg at Hol Kommune vil innføre eiendomsskatt fra 2016. Tanken er at beløpet skal øremerkes med 40 % til stier og løyper, resten til nedbetaling av lån og gjenoppbygging av fond. Beløp på 2000-2500 kroner pr enhet er antydet, men det er ikke avgjort. Det gjenstår også å se hvordan og med hvilken nøkkel beløpene blir kanalisert ut til de enkelte sti- og løypeområder. Vellet kommer til å følge dette opp overfor kommunen for å få et godt resultat for Ustaoset.  Det som er sikkert er at vi fortsatt vil være avhengig av støtte fra medlemmene. Nå ved årsskiftet har vi 770 medlemmer og ser fram til å få enda flere medlemmer. Vi ser allerede en trend i at endel hytter med mange brukere har flere medlemskap, og det takker vi ydmykt for. Hilsen Styret

torsdag
des182014

GOD JUL!

Jula nærmer seg og alt ligger til rette for fantastiske jule- og nyttårsdager. Skiføret er helt topp og løyper blir kjørt daglig. Foreløpig kjøres Nærløypa, Prestholt, Hesteberget, Kulthaug og den midterste løypa til Åkerstølen. Jan håper dessuten at han klarer den nederste løypa til Åkerstølen, samt at han kommer over til Rennedalen før jul.  

På julaften kl 13 er det som vanlig Julegudstjeneste på Grendehuset. Kom i god tid for der pleier det å bli fullt!

Åkerstølen holder åpent fra 29 des til 4 jan og fortsetter med helgeåpent fra 31 jan. Prestholt og Tuva åpner ikke før til vinterferien.

Og på Usta Bar ønsker Sigbjørn velkommen til enkel servering hver dag fra 2 juledag kl 13.  3 juledag er det Juleparty Ustaoset 2014 med DJ, og Nyttårsaften er åpen for alle.

 

   For de som heller vil kose seg inne med godt lesestoff, kan vi anbefale Hol Historielag sin årbok "Under Hallingskarvet" Den kan fås på bokhandelen på Geilo eller ved å kontakte Gro.

Page 1 ... 3 4 5 6 7 ... 19 Next 5 Entries »