tirsdag
mai242016

Det våres!

Nå går det mot sommer på Ustaoset. Fuglene kvitrer, snøen smelter og vannet sildrer. Vi regner med at lauvet spretter når isen går i begynnelsen av juni. Da vil også Ustaosvegane være klare til bruk.      Minner også om generalforsamling i Ustaoset Avløp AS lørdag den 11 juni. Innkalling ble sendt i posten til alle aksjonærer i går. Innkallingen er også lagt ut her på hjemmesiden.

tirsdag
mar082016

Årets påskesirkulære er på vei

Årets påskesirkulære er på vei i posten sammen med giro for betaling av medlemskontingenten. Ta kontakt om du har ny adresse eller av annen grunn ikke har mottatt brev fra oss innen påske.

Og til deg som ikke er medlem allerede - du er hjertelig velkommen som medlem :-) Bare send en e-post til post@ustaosetsvel.no, så registrerer vi deg og sender påskesirkulære + giro i posten til deg også.

torsdag
feb182016

Kjære alle brukere av løypenettet

Flotte oppkjørte skiløyper på Ustaoset

Ustaoset Vel kjører opp flotte løyper på Ustaoset hele vinteren. Vi håper du setter pris på det.  

Ustaoset løypeområde

Ustaoset Løypeområde er et av ni løypeområder i Hol Kommune. Det er løypeområdene som merker og preparerer løypene slik at du får gode turopplevelser. Vårt ansvarsområde strekker seg fra Ustaoset til Prestholt, Raggemyra, Åkerstølen, Uggen, Verpestølen, Steinkulp, Tuva, Ustetind, Rennedalen og Kulthaug og består av totalt 80 km.

Ustaoset Løypeområde er innlemmet i Foreningen til Ustaosets Vel som eier og disponerer egen løypemaskin stasjonert på Ustaoset, pluss en snøscooter for kjøring på isen. To tredjedeler av medlemskontingenten i vellet går til løypene. I tillegg er vi helt avhengig av bidrag fra ulike brukere, lokalt næringsliv, fastboende og Hol Kommune. 

Alle løypebidrag går til drift og vedlikehold av løypene her på Ustaoset. Vi har tillatt oss å foreslå et beløp på kr 600. Du er velkommen til å betale et annet beløp derom du foretrekker det. Vår konto for løypebidrag er 2333.08.24328.

Bli gjerne medlem av Vellet

Du som ikke allerede er medlem av vellet er velkommen til å melde deg inn. Hytter med flere generasjoner og mange brukere kan med fordel tegne flere medlemskap. Vellet arrangerer det tradisjonsrike påskeskirennet og engasjerer seg ellers i mange type saker til nytte for alle de 815 medlemmene. Medlemskontingenten i 2016 er kr 850.

Innmelding kan skje via www.ustaosetsvel.no eller post@ustaosetsvel.no, eller ta direkte kontakt på 32088370. Snakk med venner og bekjente om dette og følg oss gjerne på Facebook for daglige løypemeldinger fra «løypegutten».

På forhånd takk for ditt bidrag!

Vennlig hilsen

Foreningen til Ustaosets Vel v/styret

mandag
des282015

Kjære medlemmer og gode venner av Ustaoset Vel

Tusen takk for at dere bidrar med kontingent, frivillige løypebidrag og annen dugnadsinnsats. Det er viktig for at vi kan kjøre flotte løyper , ha gode merkete stier, gjennomføre Påskeskirennet og mye annet. En spesiell takk til Gro Vindegg som administrerer Vellet og gjør en fabelaktig innsats for turløypene. En stor takk også til Jan Holden som kjører løypene fra tidlig morgen. Per Mortensen gjør også en stor innsats for sti- og løyper. Takk også til komiteen som sørget for at det ble et vellykket påskeskirenn med stor deltagelse.  Vi setter stor pris på at butikken holder åpent tidlig og sent, så takk for det! Takk til alle næringsdrivende som gjør at vi har det så bra på Ustaoset.

Takk til Aud Skaro som hver jul og påske sørger for at hyttefolket og fastboende får oppleve jule- og påskestemning i Grendahuset. På julaften var det nesten 200 besøkende i Grendahuset til julegudstjeneste.

Det har vært et aktivt år i vellet. Vi har jobbet for å få mere midler fra Hol kommune til løypebidrag. Vi har kjøpt ny løypemaskin og det er en stor investering for oss, vi har blitt høringsinnstans for plansaker som gjelder Ustaoset. Vi har gitt en høringsuttalelse om regulering av Ustevann. Vi jobber med Statens vegvesen for å få lys i Ustaoset sentrum.  Fremover vil vi blant annet jobbe for å få til en trasè for ski og sykkel mellom Ustaoset og Geilo. Det hadde vært fantastisk om vi hadde fått til det. 

Styret ønsker våre medlemmer og gode venner en fortsatt God Jul og et Godt Nytt År .

mandag
nov162015

Høringsuttalelse

Hol kommune har tatt initiativ til at konsesjonsvilkårene for bl.a Ustevann revideres og Ustaoset Vel støttet dette initiativet. "Hovedformålet med en revisjon av vilkår vil være å bedre miljøtilstanden i regulerte vassdrag ved å sette nye vilkår for å rette opp miljøskader og ulemper som har oppstått som følge av reguleringen."

Du kan lese høringsuttalelsen fra vellet her 

Page 1 ... 2 3 4 5 6 ... 20 Next 5 Entries »