Hvor er Løypegutten nå?

 

torsdag
jun112015

Ustaosvegane

Søndag 7. juni ble Ustaosvegane brøytet. Alle hovedveier ble tatt opp. Enkelte steder var det et islag under snøen som gjør at det fortsatt kan være problemer med å komme fram til de øverst hyttene. Innerst inne var det faktisk snøfonner på opp mot 2 meter.

Så våren er i gang: gjøken galer, isen på Ustevatn er gått og om ei ukes tid spretter bjørka!

torsdag
mar262015

GOD PÅSKE!

Vi håper alle har mottatt årets påskesirkulære sammen med giro for betaling av medlemskontingenten. Takk for at du gjennom medlemskontingenten bidrar til at vellet kan:

  • Merke og kjøre opp skiløyper
  • Skilte og merke sommerstier
  • Arrangere det årlige påskeskirennet
  • Være et felles organ for fastboende og hytteeiere

Takk også for du hjelper oss med å få enda flere til å melde seg inn i vellet. Vi har nå passert 800 glade medlemmer, men vil gjerne ha enda flere. 

Riktig God Påske!

PS: Årstallet på årets påskesirkulære ble dessverre feil, riktig årstall er selvfølgelig 2015

 

torsdag
feb122015

Øst-vest forbindelsen

Det er folkemøte på Hotell Norge i Bergen mandag 16 februar kl 1900 ang valg av øst -vest forbindelse. Møt opp og vis engasjement. Ingen er som idag tjent med alle køene/kolononnene, vinterstid for å komme til/fra Ustaoset. La oss legge press på politikerne for et riktig valg, og det er selvsagt "under Hardangervidda" eller alternativet som er kortest Rv7. Atle Gundersen

tirsdag
jan132015

Hyttemøte 2015

Hol kommune inviterer igjen alle hytteeiere i kommunen til dialogmøte på Geilo samfunnshus lørdag 21. februar kl. 16. Varighet ca. 2 timer. Det blir enkel bevertning. Agenda vil bli lagt ut på kommunens hjemmeside i forkant av møtet.

tirsdag
jan132015

Godt nytt år til dere alle!

Styret hadde møte i romjulen og konstaterer at vi klarer oss økonomisk også gjennom 2014. Men vi ser for oss behov for utskifting av tråkkemaskin på relativt kort sikt og må snu alle steiner for å klare det økonomisk. Styret leter hele tiden etter måter å redusere kostnader og øke inntekter.

Vi har noen få, men svært gode ekstra bidragsytere blant hyttefolket her på Ustaoset. Styret benytter anledningen til å takke for denne ekstra økonomiske støtten til fellesskapet.

Ved nyttår hadde vi totalt 760 medlemmer, men potensialet er større og vi ønsker selvsagt at enda flere skal melde seg inn. En trend vi har sett, er at hytter og leiligheter med flere familier/mange brukere har tegnet flere medlemskap. Det er en oppfordring vi sender videre.

Det arbeides ellers med økt tilskudd fra kommunen til løypekjøring.

Styret

Page 1 ... 2 3 4 5 6 ... 18 Next 5 Entries »