søndag
aug212016

Hjertestarter i postrommet på Bua

Hjertestarteren befinner seg i postrommet  på Joker butikken (Bua). Trenger du hjelp til å få tilkjørt hjertestarteren? Ring:32 09 31 11 (Inger-Brit Vindegg) eller 95 87 38 38 (Jan Olav Vindegg)

 

Slik bruker du hjertestarteren

fredag
jul292016

Husk årsmøte lørdag 13 august

Årsmøte i Ustaoset Vel holdes på Ustaoset Grendehus lørdag 13 august kl 1600.

Se innkallingen her

 

tirsdag
mai242016

Det våres!

Nå går det mot sommer på Ustaoset. Fuglene kvitrer, snøen smelter og vannet sildrer. Vi regner med at lauvet spretter når isen går i begynnelsen av juni. Da vil også Ustaosvegane være klare til bruk.      Minner også om generalforsamling i Ustaoset Avløp AS lørdag den 11 juni. Innkalling ble sendt i posten til alle aksjonærer i går. Innkallingen er også lagt ut her på hjemmesiden.

tirsdag
mar082016

Årets påskesirkulære er på vei

Årets påskesirkulære er på vei i posten sammen med giro for betaling av medlemskontingenten. Ta kontakt om du har ny adresse eller av annen grunn ikke har mottatt brev fra oss innen påske.

Og til deg som ikke er medlem allerede - du er hjertelig velkommen som medlem :-) Bare send en e-post til post@ustaosetsvel.no, så registrerer vi deg og sender påskesirkulære + giro i posten til deg også.

torsdag
feb182016

Kjære alle brukere av løypenettet

Flotte oppkjørte skiløyper på Ustaoset

Ustaoset Vel kjører opp flotte løyper på Ustaoset hele vinteren. Vi håper du setter pris på det.  

Ustaoset løypeområde

Ustaoset Løypeområde er et av ni løypeområder i Hol Kommune. Det er løypeområdene som merker og preparerer løypene slik at du får gode turopplevelser. Vårt ansvarsområde strekker seg fra Ustaoset til Prestholt, Raggemyra, Åkerstølen, Uggen, Verpestølen, Steinkulp, Tuva, Ustetind, Rennedalen og Kulthaug og består av totalt 80 km.

Ustaoset Løypeområde er innlemmet i Foreningen til Ustaosets Vel som eier og disponerer egen løypemaskin stasjonert på Ustaoset, pluss en snøscooter for kjøring på isen. To tredjedeler av medlemskontingenten i vellet går til løypene. I tillegg er vi helt avhengig av bidrag fra ulike brukere, lokalt næringsliv, fastboende og Hol Kommune. 

Alle løypebidrag går til drift og vedlikehold av løypene her på Ustaoset. Vi har tillatt oss å foreslå et beløp på kr 600. Du er velkommen til å betale et annet beløp derom du foretrekker det. Vår konto for løypebidrag er 2333.08.24328.

Bli gjerne medlem av Vellet

Du som ikke allerede er medlem av vellet er velkommen til å melde deg inn. Hytter med flere generasjoner og mange brukere kan med fordel tegne flere medlemskap. Vellet arrangerer det tradisjonsrike påskeskirennet og engasjerer seg ellers i mange type saker til nytte for alle de 815 medlemmene. Medlemskontingenten i 2016 er kr 850.

Innmelding kan skje via www.ustaosetsvel.no eller post@ustaosetsvel.no, eller ta direkte kontakt på 32088370. Snakk med venner og bekjente om dette og følg oss gjerne på Facebook for daglige løypemeldinger fra «løypegutten».

På forhånd takk for ditt bidrag!

Vennlig hilsen

Foreningen til Ustaosets Vel v/styret