onsdag
okt042017

Løypekart – årets julegave!

De nye løypekartene var en stor suksess, og vi har derfor bestilt inn et nytt parti. Kartet er en ideell julegave!

Det er montert på en lett PVC plate i størrelse 60 cm  x  40 cm.

Festes enkelt på veggen med 4 små ruter med borrelås som medfølger.

Alle våre skiløyper, ca 90 km er merket på kartet, og alle distanser er langt inn med km avstand fra punkt til punkt. Glimrende å ha på veggen på hytta når skituren skal planeres.

Prisen er kr 350 pr stk.

Send bestilling på sms til 90 14 13 12

Oppgi hvor mange kart du vil ha, ditt navn og telefon nummer.

Betal så kr 350 pr kart til Ustaosets Vel, konto 2333.08.15493.

Deretter kan du hente kartet på Butikken.

 

lørdag
jul152017

Årsmøte med påfølgende kurvfest på brygga

Årsmøte avholdes på Ustaoset Grendehus lørdag 5 august kl 1600. Innkalling med årsberetning og regnskap finner du i Påskesirkulæret

Etter årsmøtet inviterer styret til fest på brygga. Ta med mat og drikke og godt humør så ordner vi med benkebord og fyr på grillen. For nærmere informasjon og påmelding, ta kontakt med festkomiteen v/ Thor Ivar Hallingstad på Bua. 

 

torsdag
jun152017

Sommer på Ustaoset!

Ustevatn er fylt, gresset er grønt og alle de fine sommerblomstene har begynt å komme. Terrenget rundt Ustaoset ligger bare å venter på glade vandrere  av alle slag.

Vi minner om at det er generalforsamling i Ustaoset Avløp AS lørdag 17 juni kl 1400. Ustaoset Rensedistrikt er nå ferdig utbygd og alle avløpsledningene er overført til Hol Kommune for videre drift og vedlikehold. Vi regner med at alle forhold er gjort opp og at selskapet kan avvikles i løpet av 2018. Innkalling til generalforsamlingen kan du se her

Ustaosvegane blir nå gruset og saltet slik at de er klare til sommerferien. Brevet som ble sendt alle brukerne i mai kan du lese her

Ny Handlingsplan for stier og løyper er nå til behandling i Hol Kommune. Ustaoset Vel sendte høringsuttalelse til denne i mai som du kan lese her

Årsmøtet i Ustaoset Vel vil bli avholdt lørdag 5 august på Grendehuset. Innkallingen finner dere i påskesirkulæret.

God Sommer!

Vi ønsker alle medlemmer og venner av Ustaoset en riktig God Sommer!

 

fredag
apr072017

God Påske!Buss til Lægreid i påsken!

Vi har lykkes med å få satt opp buss til Lægreid i påsken. Vi kjører løype fra Lægreid til Tuva og Ustaoset, og det er flotte snøforhold! Det vil gå buss fra Geilo fra og med onsdag frem til og med første påskedag. Bussruten er som følger:

 

Påskesirkulæret er sendt ut til alle våre medlemmer http://ag2.no/ustaosets-vel/paaske2017/

Har du ikke mottatt den, kan det skyldes at du ennå ikke er medlem eller at vi ikke har adressen din. Send oss i så tilfelle en lyd på post@ustaosetsvel.no

På side 15 i Påskesirkulæret finner du alt du trenger å vite om Ustaosets Vels Påskerenn 2017. Vi håper å se dere alle på dette tradisjonsrike arrangementet.

Vi ønsker alle våre medlemmer en fin påske!

mandag
feb272017

Løypenettet på Ustaoset

Info og svar på spørsmål vi ofte får:

Ustaoset løypeområde

Vi har flotte oppkjørte skiløyper på Ustaoset. Ustaoset Vel kjører opp løyper på Ustaoset hele sesongen. Ustaoset Løypeområde er et av ni løypeområder i Hol Kommune. Det er løypeområdene som merker og preparerer løypene slik at du får gode turopplevelser.

Vårt ansvarsområde strekker seg fra Ustaoset til Prestholt, Raggemyra, Åkerstølen, Uggen, Verpestølen, Steinkulp, Tuva, Ustetind, Rennedalen og Kulthaug og består av totalt 80 km med løyper.

Når kjøres løypene ?

Løypene kjøres fra nov og ut april hvis forholdene tillater det. Løypene til Tuva og Ustetind kjøres fra uken før vinterferien. Dette er regulert i avtale med Hol Kommune som igjen har gjort avtaler med grunneierne. Vi kjører i helgene og hver dag i juleferien, vinterferien og påske.

Hvorfor er det noen løyper som ikke har vært kjørt i vinter ?

Snømangel har gjort at vi ikke har kunnet kjøre enkelte strekninger grunnet stein, kvister og trær i løypene. Vi har ryddet og tilkjørt snø for å få et best mulig tilbud. 

Kan vi kjøre tråkkemaskinen hvor som helst ?

Nei, det er etter avtale med Hol kommune og grunneierne. Vi har fri ferdsel for folk, men ikke for tråkkemaskin.

Legreid - Tuva kjøres i vinterferien

I samarbeid med Haugastøl har vi utvidet løypetilbudet i vinterferien med å kjøre fra Legreid til Tuva. Dette for å gi et enda bedre tilbud.

Hvorfor kjører vi ikke tråkkemaskinen på isen ?

Da får vi ikke forsikret tråkkemaskinen. På isen lager vi spor med snøscooteren.

Medlemskap eller frivillig løypeavgift

Ustaoset Løypeområde er innlemmet i Foreningen til Ustaosets Vel som eier og disponerer egen løypemaskin stasjonert på Ustaoset, pluss en snøscooter for kjøring på isen.To tredjedeler av medlemskontingenten i vellet går til løypene. I tillegg er vi avhengig av bidrag fra brukere, næringsliv, fastboende og Hol Kommune.

Vi håper at du som skiløper forstår at det koster å ha et så bra løypenett så høyt til fjells og håper at du vil være medlem eller bidra med frivillig løypeavgift. 

Vårt vippsnummer for bidrag til løypene er 76164. Du kan også overføre beløp til 2333.08.24328.

Innmelding kan skje via www.ustaosetsvel.no eller post@ustaosetsvel.no, eller ta direkte kontakt på 32 08 83 70. Snakk med venner og bekjente om dette, og følg oss gjerne på Facebook for daglige løypemeldinger fra «Løypegutten».