lørdag
mar132010

GOD PÅSKE!

Styret i Ustaosets Vel ønsker alle våre medlemmer en riktig god Påske og håper at dere alle får nok et opplevelsesrikt, hyggelig opphold i fjellet.

Som et eksperiment har vi dette året lagt ut Påskesirkulæret i digitalt bladbart format og vil gjerne ha tilbakemelding om hvordan dette oppleves. Formatet kan forstørres og zoomes etter behov.

Les Påskesirkulæret 2010 her!

onsdag
mar032010

Oppdatering ang Ustaoset Avløp AS

Det er nå lagt ut oppdaterte kart og status på de forskjellige rensesoner som ligger under Ustaosets Avløp AS.
Skulle det være noen spørsmål så kan dere henvende dere Gro Vindegg på e-post:
post[at]ustaosetsvel.no eller på telefon: 32088370”

mandag
jan182010

Rennovasjon på Ustaoset

Det har til tidet vært uholdbare forhold rundt rennovasjonen på Ustaoset, da særlig i Julen, Påsken,og noen uker i slutten av juli og ut i september. Ustaosets Vel har tatt opp problemet med Rennovasjons etaten i Hol Kommune som har lovet å jobbe med nye rutiner for at dette problemet skal bli redusert. Det er immidlertid viktig å påpeke at kontainerne som er satt ut i vårt distrikt er for husholdningsavfall, ikke for byggningsavfall, elektroniske artikler og møbler. Slikt avfall kan levers på Geilo på mandager og lørdager. Jeg legger ved svarbrev fra kommunen til orientering.

Per R. Mortensen

Svarbrev fra Hol Kommune

tirsdag
des222009

Følg Løypeprepareringen Live

 

Følg med på hvilke løyper rundt Ustaoset som er preparert til enhver tid med denne tjenesten fra TracTrac og Hol Kommune. Sjekk ut tilstanden på løypene her!

torsdag
des102009

Orientering om styrets arbeid i løpet av høsten  

Styret hadde sitt første ordinære møte 3 oktober for å begynne arbeidet med de løpende sakene og årsmøtets beslutninger. Vellets nye hjemmeside ble lansert i begynnelsen av oktober og har en funksjonalitet som muliggjør at medlemmene kan legge inn kommentarer og forslag i forbindelse med sakene som ligger ute. Vi har ingen ambisjoner om å konkurrere med Vindegg sin side, men orientere om Vellets arbeid og beslutninger. Det blir holdt 4 styremøter i året i tilegg til årsmøte... (klikk på lenke for resten av posten)

Click to read more ...