onsdag
mar032010

Oppdatering ang Ustaoset Avløp AS

Det er nå lagt ut oppdaterte kart og status på de forskjellige rensesoner som ligger under Ustaosets Avløp AS.
Skulle det være noen spørsmål så kan dere henvende dere Gro Vindegg på e-post:
post[at]ustaosetsvel.no eller på telefon: 32088370”

mandag
jan182010

Rennovasjon på Ustaoset

Det har til tidet vært uholdbare forhold rundt rennovasjonen på Ustaoset, da særlig i Julen, Påsken,og noen uker i slutten av juli og ut i september. Ustaosets Vel har tatt opp problemet med Rennovasjons etaten i Hol Kommune som har lovet å jobbe med nye rutiner for at dette problemet skal bli redusert. Det er immidlertid viktig å påpeke at kontainerne som er satt ut i vårt distrikt er for husholdningsavfall, ikke for byggningsavfall, elektroniske artikler og møbler. Slikt avfall kan levers på Geilo på mandager og lørdager. Jeg legger ved svarbrev fra kommunen til orientering.

Per R. Mortensen

Svarbrev fra Hol Kommune

tirsdag
des222009

Følg Løypeprepareringen Live

 

Følg med på hvilke løyper rundt Ustaoset som er preparert til enhver tid med denne tjenesten fra TracTrac og Hol Kommune. Sjekk ut tilstanden på løypene her!

torsdag
des102009

Orientering om styrets arbeid i løpet av høsten  

Styret hadde sitt første ordinære møte 3 oktober for å begynne arbeidet med de løpende sakene og årsmøtets beslutninger. Vellets nye hjemmeside ble lansert i begynnelsen av oktober og har en funksjonalitet som muliggjør at medlemmene kan legge inn kommentarer og forslag i forbindelse med sakene som ligger ute. Vi har ingen ambisjoner om å konkurrere med Vindegg sin side, men orientere om Vellets arbeid og beslutninger. Det blir holdt 4 styremøter i året i tilegg til årsmøte... (klikk på lenke for resten av posten)

Click to read more ...

onsdag
des092009

Vedtak om ny reguleringsplan

Vellet har akkurat fått beskjed fra Hol Kommune, ved Liv Juchelka, leder i Plan og Bygg, om at de har fattet vedtak om å lage en ny reguleringsplan og gatebruksplan for Ustaoset. Dette vil være en kommunal områdeplan hvor kommunen vil lede arbeidet og dekke kostnadene med utarbeidelsen.

Det vil ikke skje noen videre utbygging i sentrum før en ny reguleringsplan er på plass. Jeg vil komme tilbake med informasjon om en fremdriftsplan så snart den forligger.